Event Security Officer

Opleiding

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE OPLEIDING

Wil jij werken als beveiliger tijdens evenementen zoals concerten en feesten? Dan is de opleiding Event Security Officer echt iets voor jou !

INHOUD VAN DE OPLEIDING

De opleiding is zeer praktijkgericht en altijd actueel. Je doet allereerst de basiskennis op met betrekking tot de beveiliging van evenementen. Ook de geldende wet- en regelgeving en de organisatorische structuur worden uitgebreid behandeld.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de Event Security Officer. Hoe handel je bijvoorbeeld bij dronkenschap, samenscholingen, geweldpleging of agressief gedrag? Waar let je op bij surveilleren en wanneer mag je fouilleren of zelfs aanhouden ? Ook zaken als crowd control, ontruimingsprocedures en brandpreventie komen aan bod.

EXAMENS

Je wordt klaargestoomd voor het officiële certificaat Event Security Officer van het SVPB dat bestaat uit 2 theoretische onderdelen en één praktijkdeel.

FINANCIEEL

De kosten van de opleiding bedragen € 395,- Het leerbedrijf kan extra kosten in rekening brengen voor jou screening en stagepas.


Stage

Voor deze opleiding dien je zelf een stageplaats te organiseren. Behalve als je opleiding via een leerbedrijf is verzorgd uiteraard.


ONZE VOORDELEN

* Altijd de nieuwste eigen theorieboeken

* E-learningportaal

* Klassikaal theorie 1 keer per week.

* Eerste poging voor alle drie de examens inbegrepen

* Portofoontraining en BHV inbegrepen

Betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden. Na Het behalen van de theorie wordt er door het stagebedrijf een stagepas aangevraagd. En dan ga je de praktijk in en zal de gecertificeerde praktijkbeoordelaar zijn advies uitbrengen over jou inzet tijdens de stage, aan de examencommissie.

Kom jij Binnenkort bij ons in de klas ?