BHV

BHV cursus

Een goede bedrijfshulpverlening is van groot belang voor jouw medewerkers, klanten en organisatie. Bij calamiteiten beperken zij de schade aan de organisatie. Een bedrijfshulpverlener kan voorkomen dat er slachtoffers vallen en maakt daarnaast snelle werkhervatting mogelijk. BHV staat voor bedrijfshulpverlening.

Aantal BHV

Het aantal bedrijfshulpverleners dat verplicht wordt gesteld is afhankelijk van het aantal medewerkers en de gevaren op de werkvloer, het is verplicht dat er een BHV’er moet zijn al vanaf 1 medewerker dus ook bij zzp. Vaak bij meer zorg je er dan voor dat er minstens twee medewerkers zijn opgeleid. Zo is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig.

Als werkgever ben je verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat bij gevaarlijke situaties zoals brand of letsel, jouw medewerkers zijn voorbereid. Bedrijfshulpverleners wordt gedurende deze BHV cursus geleerd hoe ze:

Eerste hulp kunnen verlenen

Reanimatie (met AED)

Evacueren

Brand bestrijden

Wij maken altijd gebruik van fluorvrij blusschuim tijdens onze BHV cursussen. Dit is biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Iets wat we erg belangrijk vinden.

Tijd investering

De BHV basiscursus begint om 08:30 tot maximaal 15:30. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Kosten

De kosten zijn inclusief lespakket en materialen. € 250,- p.p. met mogelijkheid tot gratis her examen.